Naturlægen

Min vej til mig – Naturlægen

Velkommen til min blog. En blog om livet og med ønsket om at sprede budskabet:  “sundhed er mange ting”.  At følge sit kald og de værdier vi har indeni os er en vigtig brik i dette puslespil. Alle har vi hver vores vej til et godt liv.  Her er en del af min vej til mig og ikke mindst til et glædesfuldt liv. For sådan skal livet faktisk være. Mindre kan ikke gøre det.

At være eller ikke at være. Det vigtigste er at være sig selv. Små visdomsord med stor betydning. Noget der burde være så simpelt og let som at være sig selv, og ikke mindst stå ved sig selv, kan alligevel være noget af det sværeste i dette liv. Min rejse mod Naturlægen startede for alvor efter en dyb krise. En krise, der lærte mig, at der ikke var en anden udvej end at følge mit dybeste inderste, hvis lyset og lykken igen skulle fylde i mit sind. Midt i alt mørket stødte jeg på følgende citat fra Paulo Coelhos ”Zahir”:

 ”Da jeg ikke havde mere at miste, modtog jeg alt. Da jeg besluttede at være den, jeg er, fandt jeg mig selv. Da jeg lærte ydmyghed at kende og alligevel blev ved at gå, forstod jeg, at jeg var fri til at vælge min egen skæbne”.

Citatet ramte mig midt i solar plexus, og gav mig modet til at gøre det nødvendige. At vælge en anden vej. En vej med kontroversielle holdninger og mange skeptikere på sidelinjen men til gengæld også en vej, hvor mit hjerte var med.

Egentlig en vej jeg havde startet mange år forinden, da jeg som en vestjysk naiv 20 årig pige startede på medicinstudiet med det formål at blive læge med speciale i naturlig årsagsbehandling. Et valg som var udsprunget efter mit eget møde med et forstokket sundhedsvæsen, som blot symptombehandlede og ikke tålte kritiske spørgsmål til behandlingen af mit eksem. Jeg blev smidt ud af hudlægen og bedt om aldrig at komme igen. Jeg opsøgte derfor en heilpraktiker og 3 måneder senere var jeg helbredt. På naturlig vis – uden kemi. Min nysgerrighed indenfor den holistiske verden blev der for alvor vakt.

Undervejs på medicinstudiet blev jeg imidlertid forført af bøgernes beskrivelser af sygdom og behandling, og stille og roligt overgav jeg mig til tanken om ”at der kun findes én sandhed”, nemlig den konventionelle lægeverdens. Av, hvor jeg slog mig – altså i mit indre.

Jeg tror nu på, at de svære ting i livet som vi møder har et formål. Nogle gange er formålet at lede os tilbage på rette spor. Præcist som i mit tilfælde. Om det er et decideret kald, kan være svært at svare på, men det har til tider føltes intenst og meget angstprovokerende at finde ind til mit holistiske ”læge-jeg”.

MEN jeg vælger min egen skæbne, jeg vælger indre lykke og har ladet håbet og drømmene styre vejen. Derfor er jeg blevet holistisk læge med speciale i naturmedicinsk behandling.

Med disse ord er bloggen skudt i gang.

/Maria – Naturlægen.

Maria Pinderup Langbak, Naturlægen

Happy Lifesafers CVR: 40031588
Nygade 24, 8500 Grenaa
Mail: team@livs-vejen.dk
Tlf.: 2990 9728 


© 2018 LIVS-VEJEN.dk