Hvem er vi?
Naturlægen alias Maria Pinderup Langbak og Naturmediciner Nickolai Damgaard – 2 glade sjæle, som brænder for at formidle sundhed på alle planer.
Maria Pinderup Langbak
En varm og smilende holistisk arbejdende læge, som til dagligt kalder sig for Naturlægen

Med en baggrund som speciallæge i almen medicin, akupunktør og heilpraktiker har Maria en sjælden bred og nuanceret forståelse af sundhed og sygdom. I sin klinik integrerer Maria denne viden på fornemste vis, og arbejder særligt med at styrke kroppens egen selvhelbredende evne gennem brug af naturlige metoder – uden syntetisk kemi. Heraf navnet Naturlægen.

Marias helt store ambition er at være brobygger mellem det konventionelle sundhedssystem og mere alternative behandlingsformer. For det er der brug for! Samtidig er det Marias klare mission at få spredt viden omkring naturlige sundhedsstyrkende tiltag ud til folket. Dette sker både gennem vidensdeling på facebook, foredrag og ikke mindst gennem det lysende projekt LIVSVEJEN.

Nickolai Damgaard
Først og fremmest en glad sundhedsrealist, hvis ønske i bund og grund er at få sundhed ud til folket

Med en baggrund som kostvejleder, personlig træner og arbejde som Naturmediciner, har Nickolai et ganske unikt indblik i, hvad kroppen behøver for at trives på alle planer. Denne viden er solidt anvendt på et hav af klienter, hvor det primære fokus har været fordøjelsesproblemer.

Nickolai brænder for at inspirere andre til at lave de nødvendige ændringer til at opnå et liv fyldt med overskud, energi og glæde. Dette ved alle, som har været til et af Nickolais mange foredrag. På scenen står Nickolai stærkt! LIVSVEJEN er kulminationen af alt dette og et lille ”hjertebarn” med ønsket om, at gøre en forskel for andre menneskers helbred.

Happy Lifesafers CVR: 40031588
Nygade 24, 8500 Grenaa
Mail: team@livs-vejen.dk
Tlf.: 2990 9728 


© 2018 LIVS-VEJEN.dk