Hvem møder du på vejen?
Danmarks bedste inspiratorer – som glæder sig til at dele ud af deres mange års erfaringer
Frede Damgaard
En mastodont indenfor helsebranchen med over 40 års erfaring.
Frede er et af de mennesker i Danmark med den største viden om ernæringens betydning for den enkeltes helbred. Ikke blot i teorien, men også i praksis. Samtidig mestrer han urternes verden og kan aflæse en iris med meget stor præcision. Rækken er uddannelser bag denne mand er stor: ernæringsterapeut, biopat og phytoterapeut.
Arvin Larsen
Manden med 2 års ventetid på en tid!

Et orakel ud i forståelsen af hvordan krop, sind og sjæl hører sammen, og hvorfor vi først og fremmest må kigge på vores tankemønstre for at blive rask. Et inspirerende og fagligt kompetent menneske uden lige!

Foruden at være uddannet Heilpraktiker er Arvin grundlægger af Holistica-Medica.

Mette Mitchell
Det homøopatiske talerør, som tør hvor andre tier
Mette er uddannet homøopat i London og har samtidig en bachelor i videnskab. Denne kombination gør hende et stærkt kort. Mette har været aktiv både med egen klinik, med at lave online minikurser om brugen af homøopati og ikke mindst i den offentlige debat omkring sundhed, vacciner og homøopati. Lad os bare slå fast, at Mette har styr på det der homøopati!
Mette Fonnesbæk
En kvinde med lyst til at kigge på de svære ting

Mette er et af de mennesker, som kan snakke med alle og ikke mindst om de lidt mere mørkelagte emner. Med en baggrund som sygeplejerske, Kranio-Sakral-Terapeut og ikke mindst skyggevejleder er det måske heller ikke så sært. Med en ro uden lige formår Mette at få andre til at kigge på sig selv på en fornyet måde.

Anemette Olesen
Urternes dronning
Som tidligere køkkenleder og museumsgartner har Anemette nærmest altid haft fingrene i ”jorden”. Gennem mere end 10 år har hun udgivet bøger om urter og kogebøger og holdt adskillige foredrag. Anemette er en kvinde, der brænder for at formidle viden om naturens fantastiske egenskaber både på skrift og mere lavpraktisk på sin skønne gård på Djursland.
Sanne Merete Sjølund
Kvinden med nøglen til den dybe visdom

Sanne er en sjælden vís kvinde, som gennem et levet liv har draget sig en ufattelig dyb læring i arbejdet med mennesker fra hele verden. Med en spirituel tilgang hjælper Sanne sine klienter til at opnå en højere bevidsthed, for derigennem at skabe indre ro, fred og harmoni. Sannes måde at arbejde med det æteriske plan er helt unik og enestående.

 

Disse eksperter møder du også på vejen
Thomas Kjærsgaard
Et yderst kompetent menneske når vi snakker forståelsen af kroppens reguleringsmekanismer og det homøopatiske univers. At Thomas samtidig både ejer humor og virksomheden Biovita gør det ikke mindre godt.
Anna Bogdanova
En stjerne indenfor bevægelsens verden! Absolut en af de bedste herhjemme til at lave fantastiske træningsprogrammer, som både er til at overskue og giver hurtige og synlige resultater.
Pernille Skovfoged
En lille kvinde med et kæmpe og entusiastisk yogahjerte. Med ynde og en nænsom stemme guider Pernille sine kursister gennem et roligt yogaprogram.

Happy Lifesafers CVR: 40031588
Nygade 24, 8500 Grenaa
Mail: team@livs-vejen.dk
Tlf.: 2990 9728 


© 2018 LIVS-VEJEN.dk