Uddannelsen i DIG del 1:

Lær din krop at kende og bliv din egen sundhedsguru!

Livs-vejens kropsforløb er til dig, der ønsker en værktøjskasse fyldt med holistiske redskaber, der kan give dig mere overskud, glæde, energi og sundhed i balance!

Forløbet er til dig, der ønsker at gå i dybden med dit fysiske helbred. Måske du har kigget på andre holistiske sundhedsuddannelser – men ved samtidig, at du ikke kommer til at bruge din viden som professionel sundhed. Det her forløber er netop lavet til dig.

Du elsker garanteret også at få mere viden – og ikke mindst gøre en forskel for dig selv og din familie med den viden og erfaring, du gør dig.

Forløbet er til dig, der ønsker mere baggrundsviden om, hvad søvn, kost og bevægelse gør ved kroppen, så du kan leve et liv med mere overskud og færre skavanker.

Samtidig ønsker du et forløb, som ikke blot giver dig en masse teoretisk viden, men hele tiden kobler det til netop dig og dine problematikker, så det ikke bare forbliver viden – men gør en reel forskel i dit liv.

Vores mål er, at du efter hver undervisning kan tage viden med hjem, og bruge det til at optimere dit helbred med det samme.

Dette 4 måneders forløb tager nemlig udgangspunkt i dig og din krop. Du bliver klogere på din krops fysiske signaler og lærer, hvilke håndtag du kan justere på for at optimere på din sundhed.

Du vil få en blanding af teoretisk baggrundsviden, individuel vejledning og gruppebaseret praktisk undervisning om søvn, væskebalance, fordøjelse, kost og bevægelse.

Samtidig bliver du en del af et fantastisk fællesskab med andre ligesindede mennesker.

Modulet består af 3 dage, hvor vi mødes i Århus og derudover en masse fantastisk online undervisning.

Glæd dig.

Dag 1:

På dag 1 starter vi med at arbejde med fundamentet i vores helbred: Søvn, væskebalance og at indgå et trygt fællesskab.

Alle 3 faktorer er det mest basale og nødvendige for at opnå sundhed.

Du lærer om de vigtigste ting for at opnå en god søvn, herunder naturmedicinske måder at styrke søvnen på. Du får hjælpeværktøjer såsom gode akupressurpunkter, yogaøvelser og en søvnmeditation.

Væskebalancen er helt essentielt for kroppens forskellige funktioner. Du lærer om, hvordan du sikrer dig en god væskebalance, og du får små tricks til at bedre din hydrering ude på celleplan.

Dagen er en blanding af praktiske øvelser, undervisning og individuel vejledning ift. problematikker på de enkelte områder.

Dagen vil blive fulgt op af uddybende onlineundervisning om kroppens regulationsmekanismer. Du modtager også vores online bog ”Sundhed i balance”.

Undervisere:

Maria og Nickolai

 

Dag 2:

”Al sygdom starter i fordøjelsen” udtalte Hippokrates.

Op mod 80% af alle danskere har problemer med fordøjelsen. Denne dag arbejder vi i dybden med fordøjelsen både teoretisk og praktisk.

Du lærer om fordøjelsens opbygning og funktion. Denne viden kobles endvidere til vores psykiske helbred med tanker og følelser. For det er uadskilleligt!

Du får en screening af din fordøjelse og en kort individuel vejledning. I gruppen lærer vi sammen, hvordan forskellige fordøjelsessymptomer bedst behandles via livsstil og naturmedicin.

Sammen laver vi fordøjelsesyoga og medition.

 

Undervisere:

Pernille, Maria og Nickolai

 

Dag 3:

”Man ikke helbreder alt med kosten, men man kommer absolut ingen vegne uden”

Denne dag arbejder vi med kostens betydning for din sundhed.

Alle får en irisanalyse, en CellWell håranalyse og individuel vejledning af Frede Damgaard og Maria Pinderup Langbak sammen. En helt unik behandlerkombination. Dette foregår i små grupper af max 8 deltagere. På denne måde lærer man både af sin egen ”konsultation” og af, at høre om andres problematikker og løsningen herpå.

Sammen tager vi efterfølgende på en 2 ugers kulinarisk ”rejse” ud i nærende og helbredende kost – en ”rejse” som vil vise jer, hvor stærkt et redskab kosten faktisk er!

Dagen følges op af online teoretisk undervisning om ernæring. Du vil få kompetent ernæringslære og viden om forskellige kostretningers fordele og ulemper.

Undervisere:

Frede Damgaard og Maria

 

Online:

Vi har to områder af forløbet, som udelukkende foregår online: Bevægelse og faste. Det betyder dog ikke, at du står alene med det. Vores online fællesskab i facebookgruppen sikrer, at alle er med. Vi står sammen.

Bevægelse:

Vi mennesker er skabt til at bevæge os. Vores krop ruster bogstaveligtalt af inaktivitet. Bum!

Af kyndige hænder er lavet træningsprogrammer til både styrke og ro af hhv. Anna Bogdanova og Pernille Skovfoged. Alle kan være med, og der vil være forskellige niveauer.

I 4 uger vil vi sammen have fokus på bevægelse og mærke efter, hvordan dette støtter kroppens selvhelbredende evne.

Du får endvidere online teoretisk undervisning i, hvad bevægelse gør ved kroppen.

Faste:

Januar er tid til ro – ikke mindst i fordøjelsessystemet.

Online forløbet i denne måned handler derfor om faste. Faste er et fantastisk redskab til at opnå sundhed og faktisk ikke så svært, som mange tror. I præsenteres for forskellige fastemuligheder – og tro os, der er noget for alle.

I januar tager vi et 4 ugers fasteforløb i gruppen, for sammen står vi stærkere og kan hjælpe hinanden når sulten eller viljen svigter.

Du modtager online teoretisk undervisning i faste og modtager Nickolais bog ”gør mindre end du plejer – lær at faste dig til mere energi og bedre helbred”.

Pris for dette modul er: 8.000 kr.
(Der er mulighed for at betale i 3 rater)

EARLY BIRD PRIS: 7.000 kr. derudover får du vores online kursus “Sundhed uden dårlig samvittighed” med når du bestiller din plads.

Gældende indtil den 21/8-19.

Datoer;
7 september 2019: Opstart & Livshistorier med Maria & Nickolai.

28 september 2019: “Al sygdom starter i fordøjelsen”.

2,3 10 & 11 oktober 2019:(Du skal kun være der en af dagene) Individuel vejledning af Frede Damgaard og Maria Pinderup Langbak.

Løbende vil Nickolai & Maria være på i den lukkede facebook gruppe til at supervisere og svare på spørgsmål samt levere spændende interviews.

Hver måned vil Nickolai & Maria være på til Facebook live undervisning, sådan at vi har mulighed for at stemple ind og “se” hinanden.

Afslutning:
1 februar 2019: Afslutning & på Gensyn.

Happy Lifesafers CVR: 40031588
Nygade 24, 8500 Grenaa
Mail: team@livs-vejen.dk
Tlf.: 2990 9728 


© 2018 LIVS-VEJEN.dk