Rejsen i bevidsthed

Jeg har lyst til at dele lidt fra en personlig rejse med jer.

En rejse jeg har foretaget de sidste 4 måneder i et nærmest ukendt land. Mit eget indre.

Rejsens formål var at lære mig selv bedre at kende. Du ved sådan ”hvem er jeg og hvorfor”- agtigt.

Jeg købte faktisk billetten uden helt at vide, hvad jeg gik ind til. Min intuition råbte bare gennem en megafon: ”HOP OMBORD”, hvilket overdøvede alle de undskyldninger, som stod i kø for at aflyse rejsen.

Har du prøvet det?

Dette var rejsen min sjæl længtes efter. Den tillod ikke, at mit stærke frygtprægede ego holdt mig tilbage. Tak siger jeg i dag!

Mine rejseledere har været fuldstændig fantastiske og kompetente. Heldigvis. For selvudvikling og opvågning kan være en heftig bryg. Som den vildeste rutsjebanetur i følelsernes tivoli.

Mine ord om rejsen kommer her. Skrevet lidt poetisk for sådan kommer det ud, når jeg for alvor skriver fra hjertet.

Hvordan sættes ord på en udvikling foregået på det usynlige plan?

Altså for det uopmærksomme menneske, som ikke ænser den ændrede kropsholdning, de ranke skuldre og det genfundne skin i øjnene.

Det er som at beskrive vindens udseende. Et fænomen, hvis eksistens ej betvivles, men hvis ansigt ikke umiddelbart lader sig åbenbare. Vinden gøres håndgribelig med ord om det aftryk, den sætter i sine omgivelser.

Et energibevidst lederskab (kursets titel) er som en hjertelig blid vind, der passerer gennem krop, sind og sjæl. På tryggeste vis. Der ruskes i selvværdets rod og gamle overbevisninger hvirvles frem. Ego’et blæses omkuld, mens Jeg’et står rankt og stærkt tilbage.

Det indre landskab forandres forevigt og en nybygning sker i tillidens tegn.

Yes – brainstorm på et helt nyt plan.

Efter storm kommer stilhed.

Ro og klarhed.

 ”Hvem er jeg” står frem og ”hvorfor” giver pludselig sig selv.

Transformationen fuldendes i fællesskabets rus.

Alt sammen i Mette og Peter Junkers kærlige hus.

/Naturlægen.

Happy Lifesafers CVR: 40031588
Nygade 24, 8500 Grenaa
Mail: team@livs-vejen.dk
Tlf.: 2990 9728 


© 2018 LIVS-VEJEN.dk